Νίπτει τας χείρας για το χάλι της χώρας και εμφανίζεται άμοιρος ευθυνών για όσα έγιναν επί πρωθυπουργίας του, ο Γιώργος Παπανδρέου… Απαντώντας στις όντως βαριές κουβέντες που είπε εναντίον του ο Πάνος Καμμένος απο την κρατική τηλεόραση και τον Σκάι, δεν αρκείται να τον περάσει γενεές δεκατέσσερις, αλλά παίζει το ρόλο της αγνής Αλίκης στη χώρα των.. τεράτων, φορτώνοντας τα πάντα στους πολιτικούς του αντιπάλους και απονέμοντας στον εαυτό του εύσημα για την πολιτική και τη στάση του!

Με τη σκληρή του ανακοίνωση, που φανερώνει εκνευρισμό, επιτίθεται με σφοδρότητα στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο οποίος τον χαρακτήρσε απατεώνα, και τον αποκαλεί ψεύτη, πατριδοκάπηλο και δημαγωγό.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γιώργου Παπανδρέου:

«Από καιρό, ο κ. Καμμένος έχει υιοθετήσει την τακτική της δημαγωγίας και της πατριδοκαπηλίας. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Γιώργος Παπανδρέου και όλη η οικογένεια Παπανδρέου, ανεξαιρέτως, υπηρετούν τα σκοτεινά συμφέροντα όλων των εχθρών της πατρίδας, άπληστων κερδοσκόπων, εκπροσώπων παγκόσμιων συνομωσιών και οποιουδήποτε άλλου έχει βάλει στο μάτι την Ελλάδα.
Σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ, αποκάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου «απατεώνα» και υποστήριξε και πάλι ότι εσκεμμένα παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ και στο Μνημόνιο «εκτελώντας συγκεκριμένο σχέδιο».
Εναγωνίως προσπαθεί να τεκμηριώσει τις απόψεις του με συνεχή ψεύδη.

Χθες μάλιστα, σε συνέντευξη του στη ΝΕΤ, επικαλέστηκε δήθεν δήλωση του Ρώσου ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν το 2010, ο οποίος, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, είχε δηλώσει δημοσίως ότι «αφού δεν θέλετε τα 22 δισ. που σας δίνουμε, να πάτε στο ΔΝΤ».

Μία ακόμη απόδειξη ότι χρησιμοποιεί ασύστολα ψεύδη για να κάνει το σόου του σε βάρος της αλήθειας.

Φυσικά τέτοια δήλωση δεν υπάρχει.

Το αντίθετο μάλιστα, υπάρχει μόνο η δημόσια προτροπή του τότε Προέδρου της Ρωσίας κ. Μεντβέντεφ προς την Ελλάδα, στις 16 Φεβρουαρίου 2010. Στην συνάντησή του με τον τότε επικεφαλής της Παγκόσμιας Τράπεζας, R. Zoellick, ο κ. Μεντβέντεφ είχε πει: «Μόλις συναντήθηκα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό και του σύστησα να στραφεί στο ΔΝΤ και στην Παγκόσμια Τράπεζα για να λύσει τα προβλήματα της Ελλάδας».

Ο Γιώργος Παπανδρέου ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο για να υπάρξει στήριξη προς την Ελλάδα και να μην καταρρεύσει η χώρα. Έδωσε πραγματική μάχη, σε αντίθεση με την τότε παράταξη του κ. Καμμένου, τον ίδιον και όλη την κυβέρνηση Καραμανλή, που φυγομάχησαν μπροστά στο φάσμα της χρεοκοπίας. Ο Γιώργος Παπανδρέου διαπραγματεύτηκε σκληρά στην ΕΕ, για το πακέτο στήριξης που έσωσε τη χώρα και τους πολίτες από την βέβαιη χρεοκοπία το Μάιο του 2010.

Το ποιους και τι εξυπηρετεί η δημαγωγία και η πατριδοκαπηλία, ας το απαντήσει ο ίδιος ο κ. Καμμένος και ας το αξιολογήσει ο Έλληνας πολίτης.

Τα φαινόμενα αυτά συσκοτίζουν τα πραγματικά προβλήματα, τα πραγματικά αίτια και τους πραγματικούς υπεύθυνους για αυτά που περάσαμε και περνάμε ως κοινωνία τα τελευταία χρόνια.

Ο Ελληνικός λαός ζητά αλήθειες και όχι παραμύθια που αποπροσανατολίζουν.

Ο κ. Καμμένος, με όσα υποστηρίζει, παραμένει ψεύτης και έκθετος, πολιτικά και ηθικά.

Όσο για τη ΝΔ, να χαίρεται το τέρας δημαγωγίας που ανέχτηκε, καλλιέργησε και δημιούργησε, με στόχο τη συστηματική λασπολογία και κατασυκοφάντηση του Γιώργου Α. Παπανδρέου και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Τώρα πλέον, αποτελεί και αυτή θύμα του και θύμα της δημαγωγίας του.

Αλλά δεν μπορεί ούτε η Ελλάδα ούτε ο Ελληνικός λαός, σε αυτή την κρίσιμη καμπή της ιστορίας μας, να είναι θύμα της δημαγωγίας.

Το μέλλον του τόπου υπηρετείται μόνο με την αλήθεια».

Απάντηση Καμμένου

Απάντηση στον Γ. Παπανδρέου εξέδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες χαρακτηρίζοντάς τον αρχιτέκτονα και κύριο υπεύθυνο της παράδοσης της χώρας στους τοκογλύφους δανειστές.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, στις μακροσκελείς δηλώσεις πανικού του εντολοδόχου της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, του απαντούν ως εξής: …

Αφού εξαντλήθηκαν οι λασπολόγοι, οι υπόνομοι και οι πλαστογράφοι εκκλήθη επειγόντως ο καλός μαθητής της τρόικας και συμφοιτητής των συγκυβερνούντων Γιώργος Παπανδρέου. Τον καλωσορίζουμε και πάλι.

Σε ό, τι αφορά τα υπόλοιπα περί Πούτιν, στον αρχιτέκτονα και κύριο υπεύθυνο της παράδοσης της χώρας στους τοκογλύφους δανειστές με συγκεκριμένο σχέδιο από το καλοκαίρι του 2009, του απάντησε σήμερα ο ελληνικής καταγωγής βουλευτής της Δούμα, Ιβάν Σαββίδης με δηλώσεις του από την Κρήτη».