Τελικά, αν ξαναδεί κανείς το εκλογικό αποτέλεσμα με μια πιο ψύχραιμη ματιά, θα διαπιστώσει ότι η απόφαση του λαού δεν είναι και τόσο λανθασμένη, όπως εκ πρώτης όψεως σπεύδουν πολλοί να καταδικάσουν. Αντίθετα εμείς πιστεύουμε ότι ο λαός αποφάσισε πολύ σοφά και εξηγούμαστε:..

Πρώτον, έβγαλε στη σέντρα τη Νέα Δημοκρατία και τον (αρχικά αντιμνημονιακό) κ. Σαμαρά, ώστε….
να υποστούν και αυτοί ότι ακριβώς υπέστη και το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Παπανδρέου, καθόσον η ΝΔ είναι το ένα από τα δύο μεταπολιτευτικά κόμματα, τα οποία φέρουν ακέραια την ευθύνη για την χρεοκοπία της χώρας και την εξαθλίωση του λαού και επομένως δεν θα ήταν σωστό, μέσα στη φωτιά της καταστροφής να την γλιτώσει η ΝΔ στην αντιπολίτευση.

Δεύτερον, παρά τις προπαγανδιστικές προσπάθειες της Γερμανίας τις τελευταίες ημέρες πριν τις εκλογές, για να εκνευρίσει τους Έλληνες ώστε να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και να βρει ευκαιρία να μας πετάξει από την ευρωζώνη, ο λαός με υπέροχη μαεστρία επέλεξε πτώχευση μέσα στο ευρώ. Η Γερμανοί ήθελαν να πετάξουν το σάπιο κομμάτι έξω από το ευρώ, αλλά τώρα είναι υποχρεωμένοι να έχουν το σάπιο κομμάτι μέσα. Η απόφαση του ελληνικού λαού υλοποιεί το εφιαλτικότερο σενάριο για το γερμανικό imperium.

Έτσι κι αλλιώς ο λογαριασμός δεν βγαίνει και οι Γερμανοί δεν είναι αφελείς, το γνωρίζουν. Η Γερμανία ξέρει τώρα πλέον πως μόνο έναν δρόμο έχει. Την εξαντλητική εφαρμογή των μέτρων λιτότητας σε βάρος του ελληνικού λαού. Όμως είναι εξίσου βέβαιο πως ο δρόμος αυτός θα αποτύχει και  το πρόβλημα που λέγεται Ελλάδα θα σκάσει μέσα στην ευρωζώνη διαλύοντας τα πάντα, αν στο μεταξύ μέχρι τότε δεν έχουν σκάσει η Ισπανία, η Ιταλία ή ακόμα και η ίδια η Γερμανία.

Τώρα φίλοι μας Γερμανοί, δεθήκαμε αγκαλιά όλοι μαζί μέχρι τον πάτο.
Θα σας δούμε λοιπόν εκεί.
πηγη

Advertisements